Profiel

Benkens Bau GmbH is een allround bouwbedrijf, met een compleet dienstenpakket in de woningbouw.

Al ruim 15 jaar staat de naam "Benkens" garant voor vakmanschap, kwaliteit en verregaand bouwtechnisch inzicht.

Benkens Bau GmbH heeft een duidelijke keuze gemaakt voor de traditionele bouwmethode. Een methode die u als opdrachtgever een grote mate van vrijheid geeft inzake het ontwerp en de te gebruiken materialen. Welke wensen u ten aanzien van de bouw ook heeft, Benkens Bau GmbH kan ze (bijna) altijd voor u realiseren.

Naast het bouwen zelf kan Benkens Bau GmbH u nagenoeg alle werkzaamheden uit handen nemen. Ongeacht als het hierbij gaat om het uitwerken van de bouwtekeningen of het verwerven van de benodigde vergunningen !!! Daarnaast staan de verschillende toeleveranciers van bouwmaterialen borg voor een zeer uitgebreid assortiment, persoonlijke begeleiding en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Dankzij de korte organisatielijnen wordt er zeer efficiënt en daardoor kostenbesparend gebouwd. Uiteraard bouwen wij uw woning volgens het Nederlandse bouwbesluit !

Een duidelijke overeenkomst en heldere prijsopgave van de werkzaamheden zorgen ervoor dat u tijdens de bouw niet voor ongewenste financiële verassingen te staan.